Bericht versturen
Beyond Biopharma Co.,Ltd.

Collageenfabrikant

Thuis

Beyond Biopharma Co.,Ltd.

Certificaten
China Beyond Biopharma Co.,Ltd. certificaten
China Beyond Biopharma Co.,Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
Ik waardeer werkelijk hun deskundigheid inzake Collageenmaterialen, redt het heel wat tijd me en energie, de beste collageenleverancier die ik ooit heb gewerkt met!

—— Charlie Bingham

Zij bieden concurrerende prijzen met goede kwaliteit aan, is dit al behoefte van een een collageenfabrikant en Leverancier.

—— Tatiana Buendia

Ik heb met hen lange tijd gewerkt, leveren zij stabiel altijd collageen zonder enige onverwachte problemen.

—— Jim Findlay

Ik ben online Chatten Nu

Beyond Biopharma Co.,Ltd.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Beyond Biopharma Co.,Ltd. Beyond Biopharma Co.,Ltd. Beyond Biopharma Co.,Ltd. Beyond Biopharma Co.,Ltd. Beyond Biopharma Co.,Ltd. Beyond Biopharma Co.,Ltd. Beyond Biopharma Co.,Ltd. Beyond Biopharma Co.,Ltd. Beyond Biopharma Co.,Ltd. Beyond Biopharma Co.,Ltd.
Factory Overview Extractietank en Pijp 3 Extractietank 2 Extractietank 1 QC Laboratorium Productie-installatie De lente het Drogen Productie-installatie Het mengen Mackine OEM-verpakking
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Oceanië
Merken : BBP
Aantal werknemers : 10~50
Jaarlijkse omzet : 5000000-10000000
Opgericht Jaar : 2010
Export pct : 80% - 90%

Opgericht in het jaar van 2009, voorbij Biopharma-Co., is Ltd een Geverifieerde ISO 9001 en de Geregistreerde fabrikant van de V.S. FDA van collageenreeks en van de gelatinereeks producten. Wij produceren en leveren Collageen en Gelatine die wijd in Voedsel, Drank, de Voedingssupplementen en Pharma-Industrieën worden gebruikt.

 

Wij hebben productielijnen voor verschillende oorsprong van collageenpoeder gewijd. Wij kunnen verschillende oorsprong en types van Collageenpoeder met inbegrip van veroorzaken: gehydroliseerd type I collageenpoeder van runderhuiden en huiden, gehydroliseerd type I collageenpoeder van vissenhuiden en schalen, gehydroliseerd type II collageenpoeder van runder en kippenkraakbeenderen en Undenatured type ii Kippencollageen.

 

Ons gehydroliseerd collageenpoeder wordt geproduceerd door goed ontworpen productieproces met geavanceerd technisch om de kritieke specificaties van collageenpoeder zoals de kleur van poeder, de geur, de deeltjesgrootte, de bulkdichtheid, de oplosbaarheid en de kleur van oplossing te sturen. Ons gehydroliseerd collageenpoeder is geurloos fijn poeder met knappe witte kleur. Het kan in water snel alleen oplossen toe te schrijven aan zijn aangewezen bulkdichtheid en laag - molecuulgewicht. De kleur van collageenoplossing na het volledige oplossen in water is duidelijk en transparant. Ons gehydroliseerd collageenpoeder is geschikt om in verschillende producten zoals Stevig Drankenpoeder, Dranken, Energiebars, de producten van de Huidschoonheid, en Voedingssupplementen voor gezamenlijke gezondheidsdoeleinden worden toegepast. om aan de behoeften van onze klanten volledig te voldoen, kunnen wij ook de aangepaste specificatie van collageen voor onze klanten produceren. Bijvoorbeeld, willen sommige klanten collageen korrelig voor snellere oplosbaarheidsdoeleinden en sommige klanten willen nog lager molecuulgewicht voor snel absorptiedoel door menselijk lichaam, verstrekken wij voorbij Biopharma gemaakte oplossing voor hun behoeften.

 

Wij voorbij Biopharma produceren ook de producten van de Gelatinereeks voor zowel voedsel als de farmaceutische industrieën. Wij produceren en voorzien gelatine van geleisterkte van bloei 100 aan bloei 160 voor voedseltoepassingen zoals de banketbakkerijproducten, zuivelproducten en vleesproducten. De farmaceutische gelatine is ook beschikbaar bij voorbij Biopharma met Geleisterkte van bloei 160 aan bloei 260 voor zowel zacht gel als harde capsulestoepassingen.

 

De kwaliteit is de prioriteit van voorbij Biopharma. Wij hadden het kwaliteitsbeheersysteem van ons bedrijf volgens de normen van ISO en HACCP-gevestigd. Het kwaliteitsbeheersysteem van ons bedrijf had de normen van ISO9001 en HACCP-overgegaan. Wij hebben goed opgeleid en opgeleid QC en QA personeel in ons kwaliteitsbeheersysteem om ervoor te zorgen dat elke kwaliteitscontroleactiviteit traceable en controleerbaar is.

 

Wij heten over de hele wereld partners van welkom om ons te bezoeken en de zaken te bespreken.

 

China Beyond Biopharma Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

China Beyond Biopharma Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

China Beyond Biopharma Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 2

Contactgegevens
Beyond Biopharma Co.,Ltd.

Contactpersoon: Mr. Michael Qiao

Tel.: +86 21 65010906

Fax: 86-21-65010906

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)