Voorbij Biopharma-Co., Ltd.

Collageenfabrikant & OEM Leverancier  

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Van goede kwaliteit Gehydroliseerd Collageenpoeder voor verkoop
Van goede kwaliteit Gehydroliseerd Collageenpoeder voor verkoop
Ik waardeer werkelijk hun deskundigheid inzake Collageenmaterialen, redt het heel wat tijd me en energie, de beste collageenleverancier die ik ooit heb gewerkt met!

—— Charlie Bingham

Zij bieden concurrerende prijzen met goede kwaliteit aan, is dit al behoefte van een een collageenfabrikant en Leverancier.

—— Tatiana Buendia

Ik heb met hen lange tijd gewerkt, leveren zij stabiel altijd collageen zonder enige onverwachte problemen.

—— Jim Findlay

Ik ben online Chatten Nu

Beyond Biopharma Co.,Ltd.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Beyond Biopharma Co.,Ltd. Beyond Biopharma Co.,Ltd. Beyond Biopharma Co.,Ltd. Beyond Biopharma Co.,Ltd. Beyond Biopharma Co.,Ltd. Beyond Biopharma Co.,Ltd. Beyond Biopharma Co.,Ltd. Beyond Biopharma Co.,Ltd. Beyond Biopharma Co.,Ltd. Beyond Biopharma Co.,Ltd.
Factory Overview workshop Extractietank 1 Extractietank 2 Flitration 1 Productie-installatie De lente het Drogen Productie-installatie Het mengen Mackine OEM-verpakking

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Oceanië
Merken : BBP
Aantal werknemers : 10~50
Jaarlijkse omzet : 5000000-10000000
Opgericht Jaar : 2010
Export pct : 80% - 90%

De producten en de Diensten dat voorbij Biopharma verstrekt zijn hieronder:

 

1. Dierlijke peptides en het Poeder van het Oorsprongscollageen als ingrediënten:

Wij veroorzaken de meeste types van gehydroliseerd Collageenpeptides en poeder als bulkdieingrediënten voor de Gezamenlijke producten van zorg Dieetsupplementen, de Voedselsupplementen van de Huidzorg of schoonheidsmiddelenproducten, en Sporten Voedingsporudcts worden gebruikt.

 

1.1 gehydroliseerd Type i en type - Collageen 2

Zowel type 1 als type - 2 collagens zijn beschikbaar bij voorbij Biopharma. Wij produceren Type 1collageen door enzymatisch hydrolyseproces van Vissenhuiden en schalen en Runderhuiden. Het voordeel van onze peptides van het type 1collageen is dat het met laag - molecuulgewicht is en kan in water oplossen snel evenals door menselijk lichaam snel worden geabsorbeerd. Wij veroorzaken ook Gehydroliseerd type II collageen van kip cartialges en runderkraakbeenderen. Ons type ii collageen bevat niet alleen proteïne maar ook mucopolysaccharides. Het is een perfect ingrediënt voor gezamenlijke zorg dieetsupplementen.

 

1.2 Undenatured type II Collageen van Kippenborstbeen (Actief Collageentype ii).

Als professionele fabrikant van collageen ontwikkelden de ingrediënten, voorbij Biopharma een hoogte - kwaliteitstype ii collageen geroepen Actief Collageentype II. Dit type ii collageen is in zijn inheemse moleculaire structuur met gehandhaafde activiteit van proteïne. Vandaar dat wordt het ook genoemd undenatured type ii Collageen. De klinische studiegegevens van ons actief collageentype ii zijn op verzoek beschikbaar.

 

2. Plantaardige oorsprong Eiwitproducten

 

De plantaardige oorsprongproteïnen worden nu populaire dagen omdat more and more mensen neigen te kiezen eten plantaardige oorsprongvoedsel buiten dierlijk oorsprongsvoedsel. De plantaardige oorsprongproteïnen verstrekt ook essentiële die animozuren door menselijk lichaam tegelijkertijd zonder het probleem van potentiële dierenziekte worden gewenst.

 

Wij voorbij Biopharma leveren plantaardige oorsprongproteïnen met inbegrip van Erwtenproteïnen, Sojaeiwitten en Phycocyanin. De de erwtenproteïnen en sojaeiwitten worden beschouwd als volledige proteïnen voor menselijk lichaam. Het bevat alle 9 types van essentiële die animozuren door menselijk lichaam worden gewenst. Phycocyanin niet alleen werkt als eiwitingrediënt maar ook als natuurlijke blauwe voedselkleurstof.

 

3. De contract Verwerkende Diensten

 

Wij voorbij Biopharma verlenen de Formuleringsdiensten en de Contract Verwerkende Diensten voor dieetsupplementen met inbegrip van Stevig Drankenpoeder, Tabletten, Capsules en Zachte Gelen.

 

3.1 de formuleringsdiensten

Wij kunnen de Aangepaste Formuleringsdiensten voor dieetsupplementen verlenen. Als u dieetsupplementen wilt ontwikkelen beëindigde het product van doseringsvormen en niet het weet hoe te om de formuleringen uit te werken, alstublieft ons contacteren, zullen wij de formulering volgens uw idee over uw product uitwerken.  Wij kunnen ook de producten voor u produceren nadat wij de formulering uitwerken.

 

3.2 de contract Verwerkende Dienst

Voorbij Biopharma kan uw dieetsupplementen of volgens uw bestaande die formulering of formuleringen veroorzaken langs voorbij Biopharma wordt ontwikkeld. Wij hebben reeds lang gevestigde GMP Faciliteit en Goede Kwaliteitsbeheersysteem in onze contractfabrikanten. Wij voorbij Biopharma kunnen de steun van de registratiedocumentatie voor die gebeëindigde doseringsvormen verlenen die in uw land moeten worden geregistreerd.

Contactgegevens
Beyond Biopharma Co.,Ltd.

Contactpersoon: Mr. Eric Lee

Tel.: +86 21 65010906

Fax: 86-21-65010906

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)