Beyond Biopharma Co.,Ltd.

Collageenfabrikant

Thuis ProductenType ii Kippencollageen

Type ii Kippencollageen 1500 van aminozuursamenstelling het Molecuulgewicht van Dalton

Certificaat
China Beyond Biopharma Co.,Ltd. certificaten
China Beyond Biopharma Co.,Ltd. certificaten
Ik waardeer werkelijk hun deskundigheid inzake Collageenmaterialen, redt het heel wat tijd me en energie, de beste collageenleverancier die ik ooit heb gewerkt met!

—— Charlie Bingham

Zij bieden concurrerende prijzen met goede kwaliteit aan, is dit al behoefte van een een collageenfabrikant en Leverancier.

—— Tatiana Buendia

Ik heb met hen lange tijd gewerkt, leveren zij stabiel altijd collageen zonder enige onverwachte problemen.

—— Jim Findlay

Ik ben online Chatten Nu

Type ii Kippencollageen 1500 van aminozuursamenstelling het Molecuulgewicht van Dalton

Amino Acid Composition Type ii Chicken Collagen 1500 Dalton Molecular Weight
Amino Acid Composition Type ii Chicken Collagen 1500 Dalton Molecular Weight

Grote Afbeelding :  Type ii Kippencollageen 1500 van aminozuursamenstelling het Molecuulgewicht van Dalton

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: BBP
Certificering: ISO9001, US FDA Registration
Modelnummer: Bbp-ct-ii-36
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 10 kg
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: PE buiten binnen Verzegelde zakken, Vezeltrommel, 10KG/Drum
Levertijd: Hang van uw Hoeveelheid van Portugal af
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 40MT/maand
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: Type ii Kippencollageen CAS-aantal: 9007-34-5
Molecuulgewicht: Rond 1500 Dalton Bulkdichtheid: Rond 0.35g/ml
Eiwitgehalte: >90% Functie: Aminozuursamenstelling
Hoog licht:

type ii collageenpeptides

,

het poeder van het kippencollageen

Type ii Kippencollageen 1500 van aminozuursamenstelling het Molecuulgewicht van Dalton

 

Type ii de Toepassing van het Kippencollageen

 

1. Het collageen kan als gezond voedsel worden gebruikt; het kan hart- en vaatziekte verhinderen;
2. Het collageen kan als calciumvoedsel dienen;
3. Het collageen kan als additieven voor levensmiddelen worden gebruikt;
4. Het collageen kan wijd in bevroren voedsel, dranken, zuivelproducten, suikergoed, cakes etc. worden gebruikt;
5. Het collageen kan voor speciale bevolking (de vrouwen Van de menopauze) worden gebruikt;
6. Het collageen kan als voedselverpakkingsmaterialen worden gebruikt.

 

Type ii de Inleiding van het Kippencollageen


1. Het behoort tot Type ii collageen: Het is type ii Collageen uit kippenkraakbeenderen dat wordt gehaald. Type 1 en type - collageen 2 is de overvloedigste types van collageen in menselijk en dierlijk lichaam. Type 1collageen er bestond hoofdzakelijk in de huid terwijl er type ii collageen hoofdzakelijk in dierlijke kraakbeenderen bestond. Wij gebruiken de kippenkraakbeenderen om ons kippencollageen te produceren. 
 
2. Het eiwitgehalte is 90%: meer dan 90% door de methode van Kjeldahl. Een zeer populaire internationale methode van bepaling van eiwitgehalte in het collageen wordt genoemd de methode van Kjeldahl. De theoretische basis van de methode van Kjeldahl is dat het stikstofgehalte van de proteïne gewoonlijk van ongeveer 16% van zijn totale massa rekenschap geeft. Gebaseerd op deze theorie, kunnen wij het stikstofgehalte in ons collageen eerst bepalen, dan kunnen wij het totale eiwitgehalte in ons kippencollageen door de formule berekenen: Eiwitgehalte in kippencollageen = Stikstofgehalte X 6,25. 6.25 is een vaste die modulus uit de Theorie wordt verkregen dat de stikstof in de proteïne gewoonlijk van 16% van zijn totale massa rekenschap geeft.
 
3. Aminozuurcompoition: De aminozuurcomponent van kippencollageen is verschillend van andere die proteïnen bij installaties zoals erwtenproteïne of rijstproteïne worden verkregen. Het kippencollageen bevat één uniek aminozuur dat slechts in dierlijke proteïnen eerder dan plant proteïne bestond. Dat unieke aminozuur wordt genoemd Hydroxyproline. Het is zeer belangrijk voor de gezondheid van ons haar, verbindingen, en bloed. 
 
4. Fysische eigenschap zoals Bulkdichtheid en vloeibaarheid: De bulkdichtheid van ons gehydroliseerd kippencollageen is rond 0.35g/ml. Gewoonlijk vereist het collageen aan door gekorreld alvorens het in Tabletten of Capsules wordt geproduceerd.
 

 
De voedingsinformatie van Type ii Kippencollageen

 

Basisvoedingsmiddel Totale Hoeveelheid in 100g-type II van Kippencollageen
Calorieën  
Proteïne 382.4 K Cal
Vet 0
Totaal 382.4 K Cal
Proteïne  
Zoals is 88 g
Op droge basis 95 g
Vochtigheid 7 g
Dieetvezel 0 g
Cholesterol 0 mg
Mineralen  
Calcium te verwaarlozen
Chromium te verwaarlozen
Koper te verwaarlozen
Magnesium 2mg
Kalium 1mg
Natrium 20 mg
Zink te verwaarlozen
Vitaminen 0mg

 

Type ii de Details van het Kippencollageen


Type ii Kippencollageen 1500 van aminozuursamenstelling het Molecuulgewicht van Dalton 0
 
Voor meer gedetailleerde specificatie van het collageen van de type ii kip, te verzenden gelieve vriendelijk het onderzoek om een typische COA te krijgen. 
 
Wat zijn de voordelen van voorbij Biopharma als fabrikant en leverancier van type ii kippencollageen?
1. Lange tijd gespecialiseerd in de productie van Collageenproducten, zijn wij professioneel en specilized in de collageenindustrie.
2. Goede Kwaliteitsbeheersysteem: Wij hebben de GMP Workshop en het Reeds lang gevestigde QC Laboratorium.
3. Grote productiecapaciteit met Milieubescherming faciliteit erkend door Lokale regering. Wij kunnen type ii stabiel en onophoudelijk leveren van kippencollageen.
4. Wij suppied aan klanten rondom de wereld en hebben goede reputatie onder onze klanten.
5. Wij hebben verkoopteam met goede kennis van collageen die reactie op uw onderzoekt snel en nauwkeurig kan.
 
Andere verwante informatie zou u betreffende het verschepen of de steekproefkwesties kunnen willen kennen:
Verpakking: wegens de bulkdichtheid is niet hoog die, is onze standaardverpakking 10KG-collageen in een verzegelde Plastic zak wordt ingepakt, dan wordt de zak gezet in een vezeltrommel met een plastic kast. Wij kunnen 20KG/Drum met een grotere Trommel ook doen als u wilt.
 
Afmeting: De afmeting van één trommel met 10KG is 38 x 38 x 40 cm, pallent kan één 20 trommels bevatten. Demension van 20KG-trommel wordt bijna verdubbeld.
 
Manier van verzending: Zowel ZIJN AIR ALS de OVERZEESE VERZENDING BESCHIKBAAR. Wij hebben het certificaat van het veiligheidsvervoer van het poeder van het kippencollageen voor zowel luchtverzending als overzeese verzending.
 
Steekproefbeleid: Wij kunnen verstrekken 50-100gram voor testdoeleinden beschikbaar is. Wij verzenden gewoonlijk de steekproeven via DHL rekening, als u een DHL rekening, gelieve ons te adviseren uw DHL rekening hebt zodat wij de steekproef via uw rekening kunnen sturen.
 
Klantenservice: Wij hebben een specifiek verkoopteam om uw prijsonderzoek en steekproefverzoek te behandelen. U zult niet meer een reactie van ons team dan 24 uren na het verzenden van een onderzoek worden.
 
Wat zijn de voordelen die type ii kippencollageen aan onze gezondheid kan brengen?
1. Type ii kippencollageen is critial aan de structuur van kraakbeenderen in verbindingen. Type ii wordt collageen gevonden meestal in kraakbeenderen overvloedig, helpt het om de Integriteit en de normale functie van kraakbeenderen te handhaven. wegens de stabiele moleculaire structuur van type ii het collageen, de kraakbeenderen in verbindingen kan voor de druk dragen en als buffer optreden die ons lichaam verdroeg. Type ii collageen maakt onze kraakbeenderen meer geschikt voor zich het uitrekken die voor onze verbindingen critial is.
2. Type ii collageen is belangrijk voor beengezondheid: 70%-80% van het organische stof in het been is collageen. Wanneer de beenderen worden gevormd, is het eerst noodzakelijk om voldoende collageenvezels samen te stellen om het skelet van het been te vormen. De collageenvezel heeft sterke uitrekkende capaciteit en elasticiteit. Als een lang been wordt vergeleken bij een cementkolom, is de collageenvezel het staalkader van deze kolom, en het gebrek aan collageen is als het gebruik van inferieur staal in het gebouw.
3. Kippencollageen en de Spierbouw: Het collageen is geen belangrijke component van spierweefsel, maar het collageen is nauw verwant aan de spiergroei. Voor volwassenen die hun lichaamsvorm willen handhaven, moeten zij collageen toevoegen om sterke spieren te bouwen.
4. Het kippencollageen verbetert de de Huidelasticiteit en glans. 70% van de huid worden de ingrediënten samengesteld uit collageen. De huid is als een grote koker die omslagen rond het lichaam. De oppervlakte is vrij groot. Wanneer het menselijke lichaam zich beweegt, geeft het collageen in de huid de huid de juiste elasticiteit en de stevigheid die het menselijke lichaam beschermt.

Contactgegevens
Beyond Biopharma Co.,Ltd.

Contactpersoon: Eric Lee

Tel.: +8613636378924

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)